Poate vă întrebați uneori de ce este nevoie pentru a ajunge un bucătar de succes. Chef Florin Dumitrescu ne-a mărturisit în numeroase interviuri cât de multă muncă se află în bucătăria restaurantelor de prestigiu, dar se pare că nu doar practica este importantă.
Juratul reality-show-ului Iadul bucătarilor are o colecție întreagă de cărți despre bucătărit, pe care le studiază pentru a se perfecționa. De la dicționare de gastronomie până la cărți de tehnică în bucătărie, Florin continuă să citească pentru a deveni pe zi ce trece un Chef mai bun.
"Să faci trecerea de la bucătar la Chef ai nevoie de studiu. Să îți dorești să fii mai bun, cel mai bun poate. Nu este destul să fii un bun bucătar, trebuie să îți dorești întotdeauna să îți depășești condiția. Cuvântul Chef atârnă greu și puțini români îl merită.
Fii curat, cel mai bun, inovează, studiază, improvizează, depășește-ți limitele, evoluează, fii unic și sigur atunci vei putea fi un bun chef."