Antena Căutare

Florin Dumitrescu a descoperit secretul unui Chef ca la carte! Juratul Hell's Kitchen studiază în timpul liber arta bucătăriei!

Poate vă întrebați uneori de ce este nevoie pentru a ajunge un bucătar de succes. Chef Florin Dumitrescu ne-a mărturisit în numeroase interviuri cât de multă muncă se află în bucătăria restaurantelor de prestigiu, dar se pare că nu doar practica este importantă

Poate vă întrebați uneori de ce este nevoie pentru a ajunge un bucătar de succes. Chef Florin Dumitrescu ne-a mărturisit în numeroase interviuri cât de multă muncă se află în bucătăria restaurantelor de prestigiu, dar se pare că nu doar practica este importantă.

Juratul reality-show-ului Iadul bucătarilor are o colecție întreagă de cărți despre bucătărit, pe care le studiază pentru a se perfecționa. De la dicționare de gastronomie până la cărți de tehnică în bucătărie, Florin continuă să citească pentru a deveni pe zi ce trece un Chef mai bun.

"Să faci trecerea de la bucătar la Chef ai nevoie de studiu. Să îți dorești să fii mai bun, cel mai bun poate. Nu este destul să fii un bun bucătar, trebuie să îți dorești întotdeauna să îți depășești condiția. Cuvântul Chef atârnă greu și puțini români îl merită.
Fii curat, cel mai bun, inovează, studiază, improvizează, depășește-ți limitele, evoluează, fii unic și sigur atunci vei putea fi un bun chef."

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”: cum ajung la gunoi 13 porţii de vită... Îți dorești un mod inedit de a servi salata? Chef Florin ne propune cea mai simplă idee!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x