Antena Căutare

Elena Pădurariu despre pasiunea care i-a schimbat viața! De la sex shop, în bucătărie!

Viața înseamnă pasiune, iar pasiunea schimbă tot, inclusiv viața. O poveste de viață la fel de interesantă are și Elena Pădurariu.

Viața înseamnă pasiune, iar pasiunea schimbă tot, inclusiv viața. O poveste de viață la fel de interesantă are și Elena Pădurariu, de 30 ani, care a trecut de la administrarea unui sex shop la ateliere de gătit pentru copii și administrarea unui laborator de cofetărie.

Elena gătește de când avea 13 ani. În prezent are un laborator de cofetărie și organizează ateliere de gătit pentru copii. A terminat Dreptul și e de profesie jurist, dar bucătăria este pasiunea ei cea mai mare. A mai lucrat ca ospătar, dar ar vrea să își deschidă propriul restaurant și să continue să organizeze ateliere de gătit. Este mama a doi copii.

Pe vremuri, ea și soțul ei au avut un sex shop de care s-au ocupat câțiva ani de zile. Acum însă au lăsat în spate această afacere și organizează cu multă dăruire ateliere de gătit pentru copii și se ocupă de propriul laborator cu produse de cofetărie.

Elena Pădurariu este doar unul dintre concurenții participanti la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, emisiune ce se va difuza în fiecare luni, la 20:30, pe Antena 1.

Echipele complotează, dar...planurile din dormitor nu se potrivesc cu cele ale Chefilor!... Gătitul și focul se îmbină perfect pentru Ștefan Gherasim! Un pompier ce vrea să aprindă Iadul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x