Antena Căutare

Gătitul și focul se îmbină perfect pentru Ștefan Gherasim! Un pompier ce vrea să aprindă Iadul!

Ștefan Gherasim, concurentul de la Hell's kitchen-Iadul bucatarilor în vârstă de 35 ani, îmbină cu pricerepe meseria de pompier cu bucuria de a găti.

Ștefan Gherasim, concurentul de la Hell's kitchen-Iadul bucatarilor în vârstă de 35 ani, îmbină cu pricerepe meseria de pompier cu bucuria de a găti.


De meserie pompier, Ștefan crede că a găti este o artă. A muncit în diverse restaurante în țară, apoi a plecat în străinătate, în insulele Cayman, în calitate de coordonator de evenimente, dar și în Marea Britanie. Meseriile de pompier și cea de bucătar sunt cele care îl fac să se simtă împlinit. Visează să ajungă un bucătar de nota 10 și să aibă propriul său lounge cafe, cu o bucătărie modernă și un meniu pe măsură.

Ștefan Gherasim este doar unul dintre concurenții participanti la „Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” ce se va difuza în fiecare luni, la 20:30, pe Antena 1.

Elena Pădurariu despre pasiunea care i-a schimbat viața! De la sex shop, în bucătărie!... Ooo... tragi-comedie e viața lui! Povestea ȘOCANTĂ a lui Cătălin Badici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x