Antena Căutare

Greșelile se țin lanț, iar preparatele ajung LA GUNOI!

În timp ce băieții deja onorează prima comandă, fetele par pierdute în bucătărie. Valentina este cea mai dezorientată dintre toate.

În timp ce băieții deja onorează prima comandă, fetele par pierdute în bucătărie. Valentina este cea mai dezorientată dintre toate.

Elena reușește să ardă deserturile, iar Denis consideră că în ultimele zile, aceasta fie nu știe ce face, fie încearcă să le saboteze echipa.

Ouăle poșate sunt o adevărată provocare pentru ambele echipe. Supărată că Valentina nu se pricepe deloc la startere, Angi ia tava cu preparatele acesteia și o răstoarnă în gunoi.

Tensiunea începe să crească în bucătărie, iar concurenților le este din ce în ce mai greu să facă față provocărilor din bucătărie. Parcă toate preparatele sunt menită să ajungă la gunoi.

Hell's Kitchen SE DESCHIDE, dar concurenții nu par să se descurce!... IADUL se dezlănțuie în bucătăria roșie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x