Antena Căutare

Hamburgerul negru! Ai mânca așa ceva?

Japonezii se numără printre cei mai inventivi în domeniul gastronomiei. Ei născocesc tot felul de mâncăruri stranii și feluri exotice.

Japonezii se numără printre cei mai inventivi în domeniul gastronomiei. Ei născocesc tot felul de mâncăruri stranii și feluri exotice.

Au considerat de curând că burgerul tradițional este plicitsitor, așa că l-au făcut negru. Noile invenții poartă numele de Kuro Diamond și Kuro Pearl. Toate ingredientele suntde culoarea tăciunelui brânză neagră, sos negru de usturoi și chiflă neagră.

Pâinea și brânza sunt colorate cu ajutorul cărbunelui de bambus, în timp ce sosul de usturoi este colorat cu cerceală de sepie.

Ce sunt alea vacanțe? Sous cheful D’Artagnan a lucrat în regim “Hell’s Kitchen” zi de zi... Cel mai interesant nume de prăitură: PARISUL în FLĂCĂRI! Uite cât de ușor poți să o prepari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x