Antena Căutare

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”: cum ajung la gunoi 13 porţii de vită

Ediţia de luni seară a show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” îi aduce pe cei 20 de concurenţi faţă în faţă cu provocarea de a ţine service-ul în restaurant pentru cei aproape 100 de oaspeţi care vin la inaugurarea locului.

Ediţia de luni seară a show-ului ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” îi aduce pe cei 20 de concurenţi faţă în faţă cu provocarea de a ţine service-ul în restaurant pentru cei aproape 100 de oaspeţi care vin la inaugurarea locului.

Vedete, invitaţi ai celor trei juraţi, dar şi oameni simpli vin la restaurant cu dorinţa de a se înfupta din cele mai alese preparate. Împărţiţi în două echipe – echipa roşie, a fetelor, şi echipa albastră, a băieţilor – cei 20 de concurenţi au parte de un adevărat infern în bucătărie pentru că de la pregătirea fiecărui ingredient în parte până la servirea la timp a unei farfurii care să se ridice la pretenţiile chef-ului e cale foarte lungă.

Mulţi vor claca, mulţi vor plânge, alţii vor strânge din dinţi şi se vor ambiţiona să meargă mai departe. Orice greşeală, orice întârziere, orice scăpare este o pată pe reputaţia chef-ului, astfel că Florin Dumitrescu va fi nemilos şi extrem de pretenţios: oaspeţii celor trei juraţi nu pot primi decât farfurii fără cusur. Aşa se face că la un moment dat, în timpul service-ului, 13 porţii de vită se vor duce pe apa sâmbetei, direct la gunoi, pentru că un chef nu îşi permite nicio greşeală culinară şi îşi tratează clienţii cu respect. Despre ce este vorba, cine face această enormă greşeală şi ce reacţie va avea chef Dumitrescu, telespectatorii Antena 1 vor afla într-o nouă ediţie “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” luni, 29 septembrie, de la 20.30.

Un preparat cu ISTORIE! Nici nu îți imaginezi ce secrete ascund prăjiturile MACARONS!... Florin Dumitrescu a descoperit secretul unui Chef ca la carte! Juratul Hell's Kitchen studiază în timpul liber arta bucă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x