Antena Căutare

Hell's Kitchen SE DESCHIDE, dar concurenții nu par să se descurce!

Chef Florin Dumitrescu anunță deschiderea restaurantului Hell’s Kitchen. Invitații încep să apară, iar bucătarii se pregătesc de o nouă provocare.

Chef Florin Dumitrescu anunță deschiderea restaurantului Hell’s Kitchen. Invitații încep să apară, iar bucătarii se pregătesc de o nouă provocare.

Primele comenzi încep să apară, iar echipa albastră trece la lucru. În timp ce concurenții se pun pe gătit, chef Sorin Bontea stă de vorbă cu clienții pentru a întreține armosfera.

Agitația din bucătărie pare că o face pe Valentina să se piardă. Echipa albastră nu se pricepe la startere, iar chef Florin Dumitrescu se enervează de rezultate.

„Sorine, tu îți dai doctoratul în spanac cu mine, în seara asta?” a spus acesta nervos.

Fiindcă a făcut spanacul bine, Valentin este lăudat.

„Chiar am bătut cuba cu el, înnebunește mama când vede. A doua oară, ești nebun? Nu mă mai spăl pe mâna dreaptă” a declarat concurentul fericit.

Angi și Valentina sunt LA CUȚITE! Schimb de REPLICI ACIDE și amenințări!... Greșelile se țin lanț, iar preparatele ajung LA GUNOI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x