Antena Căutare

Ia masa în avion! Cele mai spectaculoase preparate pe care le poți savura în zbor!

În aer, la bordul celor mai cunoscute companii de zbor, te aștepți să descoperi o mulțime de preparate noi, pe care să le savurezi în timp ce faci legătura între orașe

Ia masa în avion! Cele mai spectaculoase preparate pe care le poți savura în zbor! Galerie
Japan Airlines | buzzfeed

În aer, la bordul celor mai cunoscute companii de zbor, te aștepți să descoperi o mulțime de preparate noi, pe care să le savurezi în timp ce faci legătura între orașe.

Fie că este vorba de un meniu de la clasa I sau de unul economic, ceea ce poți servi diferă în funcție de companie. Cei pretențioși aleg o masă consistentă cu paste, pui, salată de fructe în zborurile AirFrance, iar cei mai modești pot opta pentru o farfurie de fructe la TransAsia.

"Copil să fii, copil să rămâi!" Elena Pădurariu, o femeie cu spirit mereu tânăr! Așa arăta concurenta în copil... Chef Florin Dumitrescu și-a lansat o linie de produse care îi poartă semnătura!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x