Service-ul din această seară începe cu multe emoții. Se pare că bucătarii abia își pot găsi cuvintele în fața lui chef Sorin Bontea.
Față de sezonul trecut, concurenții sunt informați că există nu doar premiul cel mare, în valoare de 50.000 de euro, ci și premiul doi, un curs de perfecționare la una dintre cele mai renumite școli culinare, Școala Internațională de Bucătărie Alma.
Restaurantul se deschide pentru prima oară în sezonul doi, iar cele două echipe încep să resimtă cu adevărat tensiunea din bucătăria ”Hell’s Kitchen”. De data aceasta, chef Sorin Bontea este cel care dirijează service-ul.
Din neatenție, o concurentă pierde făina din pachet, în timp ce caută alte ingredient. O altă membră a echipei roșii, Rebeca, se sperie de chef Bontea.
„Nu știu, parcă văd pe Vlad Țepeș, pe Dracula...Nu știu pe cine văd în fața mea!”
Echipa fetelor și cea a băieților încearcă din răsputeri să facă totul ca la carte, dar se pare că lucrurile nu ies chiar atât de bine. Se lasă cu strigăte și cu farfurii aruncate la gunoi.
Totuși, seara nu se termină cu succes. Chef Sorin Bontea s-a declarant dezamăgit de felul cum a ieșit primul service. Iar reacțiile sunt pe măsură!
Ambele echipe sunt trimise la dormitoare după o seară ratată.
Concurenții fac cunoștință cu IADUL! Prima probă "de foc" îi supune unui test în condiții INEDITE!... Prima eliminare din concurs! Uite cine părăsește ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”!...