Antena Căutare

Iana a părăsit “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Cursa pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” s-a încheiat marți seară pentru Iana

Cursa pentru marele premiu în valoare de 50.000 de euro de la “Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” s-a încheiat marți seară pentru Iana. După un service greu, în care s-a pierdut și mai mult și i-a încurcat pe ceilalți, basarabeanca a predat chefilor tunica și a recunoacut ea însăși că merită să fie eliminată pentru că mai mult de atât nu poate.

În timpul service-ului, chef Bontea a decis ca unii dintre concurenți să fie, pe rând, chefi de echipă. Acela a fost momentul în care spiritele s-au încins și mai mult, iar conflictul între Rebeca și Maria au culminat cu vorbe grele și o oală de paste aruncată pe jos. În tabăra albastră, Mălina și Michael au fost tot timpul la cuțite, în vreme ce Tudor și atras critică după critică din partea celor trei jurați, nemulțumiți de preparatele pe care acesta le-a prezentat.

Tot aseară pastele, un fel atât de apreciat de multă lume, au fost subiectul unui nou test. Fiecare echipă a primit cocă şi un aparat special de făcut paste, iar indicațiile au fost clare: cine face cea mai mare cantitate de paste câştigă un avantaj în următorul service. Băieţii au fost cei care s-au descurcat mai bine și au câștigat dreptul de a alege ce preparate vor găti, în vreme ce fetelor li s-a impus ce preparate urmează să gătească. Chef Florin Dumitrescu a destins puțin atmosfera și le-a pus muzică bucătarilor, care nu au stat mult pe gânduri și au început să danseze. Cea mai entuziasmată dintre toţi a fost Rebeca. „Alors on danse” sau „Macarena” au destins astfel atmosfera în bucătaria plină de tensiune de la “Hell’s Kitchen”.

“Hell’s Kitchen” este și miercuri, de la 20.30, la Antena 1

În ediția din această seară, de la 20.30, concurenții rămași în cursă au pe umeri un nou service, la care oaspeți sunt tot soiul de artiști circari. Nu mică le va fi surpriza când aceștia vor constata că trebuie să gătească și pentru un client mai puțin obișnuit, o maimuțică artistă care are și pretenții culinare. Ce meniu vor avea de pregătit concurenții, dar și cine va pune bețe în roate echipei albastre și îi va scoate din minți, la propriu, pe chefi, telespectatorii Antena 1 vor afla în ediția “Hell’s Kitchen” din 15 aprilie, de la 20.30.

Unii la patinoar, alţii la făcut treabă în bucătărie! Uite cum se distrează echipa câştigătoare!... Circul s-a mutat în Iadul bucătarilor! Concurenții trebuie să gătească pentru un animăluț SURPRIZĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x