Antena Căutare

În bucătărie e IAD în timp ce la mese invitații sunt în RAI! Restaurantul Hell's Kitchen dansează pe acorduri populare

Surpriza serii este apariția lui Nea Mărin, care a venit să îi pună pe jar pe concurenți

Surpriza serii este apariția lui Nea Mărin, care a venit să îi pună pe jar pe concurenți. După ce au stabilit un meniu pentru eveniment, aceștia s-au apucat de gătit, împărțindu-și treaba în echipă.

În timp ce invitații erau nerăbdători să guste din preparate, bucătarii se chinuie să scoată cât mai repede starterele la masă. Tensiunea ajunge la cote maxime în Iadul din bucătărie, în timp ce în restaurant invitații și Nea Mărin au încins o horă pentru a face timpul să treacă mai repede.

Pentru a detensiona atmosfera, Nea Mărin i-a strâns pe toți pentru o sesiune de dans. Bucătarii s-au adunat pentru o reprezentație de zile mari, dansând muzică populară după sfaturile domnului profesor extrem de exigent.

După momentul de relaxare, Nea Mărin a deveni Chef Marin, începând să strige după concurenți pentru a-i pune în mișcare. "Hai mai repede, că vă ia mama dracu!"

Preselecțiile ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” ajung în week-end la Timișoara!... Finalul service-ului aduce zâmbetul pe buzele concurenților! RECOMPENSA este una INEDITĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x