Antena Căutare

În spatele unei cariere de succes se ascunde o poveste dureroasă! Elena Pădurariu:''Trebuia să lupți pentru a avea o “bucată de pâine”

Elena s-a născut în Republica Moldova, unde a copilărit până la 15 ani când s-a mutat în România.

Elena s-a născut în Republica Moldova, unde a copilărit până la 15 ani când s-a mutat în România.

A început să gătească la vârsta de 13 ani, când rămânea singură acasă, părinții fiind plecati la serviciu. Sora sa a fost cea care a inițiat-o în arta culinară: “Îmi aduc aminte cum îmi plăcea să mă joc de una singură în bucătărie, experimentam diferite lucruri, după care le ascundeam după dulapuri și, bineînțeles, uitam de ele, iar când le redescopeream nu știam cum să le arunc mai repede ca să nu le vadă ai mei”, povestește ea.


Elena a avut o copilărie frumoasă, cu doi părinți care au făcut tot posibilul să le asigure ei și surorii sale tot ce aveau nevoie. “Problemele au apărut atunci când s-a schimbat sistemul politic, tata pur și simplu nu s-a putut adapta unui altfel de regim de trai în care trebuia să lupți pentru a avea o “bucată de pâine”.

Și aici a intervenit mama, având doua joburi reușea să ne țină în spate. Iar apoi a fost nevoită să se apuce și de comerț pentru a ne fi nouă bine”, își amintește Elena. La 15 ani a venit în România. În primul an de facultate a aflat că tatăl său are diabet și, deși acesta si-a schimbat stilul de viață, boala a tot recidivat: “A început cu picioarele, din când în când i se făcea câte o operație și i se amputa câte un deget de la picior. În aprilie 2013 a decedat, spune cu durere Elena.


În prezent locuiește în Iași și are un laborator de cofetărie, dar organizează și ateliere de gătit pentru copii. Este căsătorită și are doi copii, un băiat și o fetiță. Elena a mai lucrat ca ospătar, a avut împreună cu soțul ei un sex shop, dar marea sa pasiune este gătitul. “Iubesc să gătesc, iubesc să descopăr și îmi pare rău că nu am posibilitatea de a pregăti o groază de preparate, la unele nici nu îndrăznesc să visez. În decembrie 2013 am avut ocazia să gătesc la Palatul Elisabeta pentru Principesa Margareta, am fost foarte mândră”, povestește ea. Elena visează să își deschidă propriul restaurant și să lucreze personal în bucătărie sau să se angajeze într-un restaurant de top.


Hobby: Bucătăria era un simplu hobby, dar după ce mi-am dat seama că asta trebuie să fac a devenit un job. Îmi place să călătoresc mult, dar timpul și banii încă nu îmi permit. De asemenea, îmi place să citesc.
Realizarea de care este cea mai mândră: Cea mai mare realizare a mea este familia și sunt foarte mândră de ea.

Somelier și maître d’ în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, Virgil Mănescu vine pe scuter la filmări... GALERIE FOTO! Copilul tău nu vrea să mănânce? Convinge-l cu cele mai inventive preparate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x