- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Luni, de la 20:30, pe Antena 1, demarează "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", cel mai tare cooking show. Emoţiile sunt din ce în ce mai mari, iar tensiunea pluteşte în aer.
Cei trei juraţi sunt pregătiţi să facă spectacol, să arate ce se întâmplă într-o bucătărie profesionistă, unde fiecare secundă e importantă. Cătălin Scărlătescu a răspuns cu sinceritate unor întrebări incendiare!
1. Din 22 septembrie vei reveni alături de colegii tăi într-un nou cooking show. Cu ce noutăți?
E vorba despre viața reală dintr-o bucătărie. Dacă vă imaginați că bucătăria este o poveste romantică, vă înșelați. În realitate, în spatele unor farfurii de vis se află doar munca infernală, nu am întâlnit până acum bucătar care să aibă o baghetă magică.
2. Care este cel mai exigent dintre voi?
Cel mai exigent este telespectatorul. Noi trei, jurații, suntem exigenți în egală masură. Singura diferență o face, poate, modul în care ne manifestăm exigența.
3. Care sunt slăbiciunile tale în bucatarie, cu ce preparat poți fi cucerit?
Slăbiciunile nu au loc în bucătăria mea. E foarte simplu si complicat în același timp. Dă-mi ceva bun de mâncare și m-ai cucerit.
4. Ce nu ai putea mânca niciodată?
Mâncare făcută în bătaie de joc, mâncare proastă adică și, bineînțeles, clătite.
5. Ce te scoate din pepeni în bucătărie?
Greșelile nu sunt cea mai mare problemă, ele se pot repara. Superficialitatea însă este înfiorătoare în bucătărie.
6. Care este calitatea indispensabilă în bucătărie?
Perseverența și dorința permanentă de a te perfecționa. Astea nu sunt neapărat calități, dar tot talentul din lume nu le poate suplini.