Antena Căutare

Învață să fii un bucătar pe cinste! Cele mai comune 5 greșeli pe care și tu le faci în bucătărie!

Dacă nu ai experimentat încă fructele caramelizat în sare sau nu ai pus prea mult oțet la salată se cheamă că nu ești bucătar. Orice învățăcel în ale culinăriei trece prin astfel de momente

Învață să fii un bucătar pe cinste! Cele mai comune 5 greșeli pe care și tu le faci în bucătărie!
| Pinterest

Dacă nu ai experimentat încă fructele caramelizat în sare sau nu ai pus prea mult oțet la salată se cheamă că nu ești bucătar. Orice învățăcel în ale culinăriei trece prin astfel de momente.

Cei de la Cooking Light au reușit să întocmească un top al celor mai comune greșeli pe care orice pasionat de gătit le-a făcut cel puțin o dată. Noi am ales 5 dintre ele:

  • Nu guști mâncarea pe măsură ce o prepari - astfel aromele nu sunt echilibrate perfect la final.
  • Nu ești suficient de strict când vine vorba de cântărirea ingredientelor - un pas extrem de important pentru ca preparatul să iasă perfect.
  • Reușești să faci pastele să se lipească mereu între ele - acest lucru se întâmplă din pricina faptului că nu au suficient spațiu în oală.
  • Greșești separarea albușurilor de gălbenușuri - nu e de mirare că albușurile nu se mai bat așa cum trebuie dacă s-a strecurat un strop de gălbenuș în castron.
  • Înlocuiești ingredientele în mod necorespunzător - să nu te mire că pandișpanul nu a mai crescut și nu mai este pufos.
Virgil Mănescu dă sfaturi despre alegerea vinului pentru Ziua Îndrăgostiților... Adio, farfurii aruncate la gunoi! Cel mai SIMPLU truc pentru a-ți da seama când este făcută carnea de vită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x