Antena Căutare

La gătit, înainte! Așa arată bucătăria lui Chef Scărlătescu atunci când se apucă de bucătărit!

Se știe că orice mâncare condimentată bine capătă un alt gust, iar juratul reality-show-ului Iadul bucătarilor știe asta deja

La gătit, înainte! Așa arată bucătăria lui Chef Scărlătescu atunci când se apucă de bucătărit! Galerie
| Facebook

Se știe că orice mâncare condimentată bine capătă un alt gust, iar juratul reality-show-ului Iadul bucătarilor știe asta deja.

Chef Scărlătescu are o bucătărie plină de borcane de tot soiul, pe care le analizează cu atenție înainte de a se apuca de gătit pentru a putea realiza preparate pe placul tuturor.

Totuși, dintre mulțimea de condimente este extrem de greu să te hotărăști ce să alegi. "Azi gătesc ... dar de unde încep ???", se întreabă juratul.

Surpriză SEXY! Valentina, noua concurentă, a atras toate privirile!... Jurații se țin de glume! Le-au pus porecle unor concurenți. Vezi AICI cine este ”colegul Macho”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x