Antena Căutare

Luni, 30 martie, de la 20.30! Încăierare între băieți la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”

Când orgoliile sunt presărate cu multă tensiune și un ritm de lucru infernal, cresc șansele ca nervii să fie întinși la maximum și concurenții să clacheze

Când orgoliile sunt presărate cu multă tensiune și un ritm de lucru infernal, cresc șansele ca nervii să fie întinși la maximum și concurenții să clacheze. Un service solicitant, în care atât băieții, cât și fetele trec, pe rând, la coordonarea fiecărei echipe în parte se la lăsa luni seară la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” cu un schimb dur de replici între băieți.

Tudor va fi în centrul unui scandal în bucătăria albastră mai întâi cu Michael, care mărturisește că nu mai vrea să fie sabotat și că dacă se simte atacat, va ataca și el, apoi cu Ciprian, care își iese din fire. Ciocnirea lui Tudor cu Michael îi va alerta pe cei trei jurați și pe restul bucătarilor, care sar imediat să-i despartă.

Apoi, rămași doar cu cei trei jurați, Tudor și Ciprian își vor arunca cuvinte foarte grele, iar confruntarea dintre ei va continua și în casă. De la ce pornește totul și care sunt reacțiile băieților, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la 20.30.

Ivan Patzaichin, Ana Maria Brânză, Corina Ungureanu, Alina Dumitru și alți campioni sportivi vin la ”Hells Kitchen – Ia... Emoții INTENSE într-o nouă seară de service! Chef Florin le face concurenților o surpriză în miez de noapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x