Antena Căutare

Luni la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, răzbunarea concurenților la paintball

După ce săptămâni la rând le-au făcut zile fripte în bucătărie, chefii de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” sunt ținta răzbunării concurenților, care îi vor ciurui la propriu în timpul unei partide de paintball. Luni, 17 noiembrie, de la 20.30, la Antena 1, echipa care câ

După ce săptămâni la rând le-au făcut zile fripte în bucătărie, chefii de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” sunt ținta răzbunării concurenților, care îi vor ciurui la propriu în timpul unei partide de paintball.

Luni, 17 noiembrie, de la 20.30, la Antena 1, echipa care câștigă prima probă a serii are parte de o zi întreagă de relaxare și distracție la paintball, acolo unde își vor face apariția și chefii. Jurații își vor lua însă revanșa în timpul service-ului, când vor fi mai pretențioși ca niciodată.

Printre provocările serii la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” se numără și o probă cu totul și cu totul neașteptată. Concurenții trebuie să facă față testului de ghicire a ingredientelor prin atingere. Proba va fi cu atât mai dificilă cu cât bucătarii au sarcina de a recunoaște un număr cât mai mare de ingrediente doar atingându-le, fără să aibă posibilitatea să le miroasă sau să le guste. Ce chipă va aduna cele mai multe puncte, telespectatorii Antena 1 vor afla luni, de la 20.30.

Sunt atât de FRUMOASE încât nu-ți vine să le mănânci! Cele mai SPECTACULOASE torturi te lasă cu gura căscată!... La Iadul Bucătarilor se lasă cu...PIPĂIT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x