Antena Căutare

Mălina și Rebeca sunt la cuțite! „Cu asemenea acuzații pot ajunge în instanță!”

A venit și timpul ca fiecare echipă să primească ce merită. Echipa roșie merge la curățat grajdurile, iar băieții se desfată la un restaurant celebru.

A venit și timpul ca fiecare echipă să primească ce merită. Echipa roșie merge la curățat grajdurile, iar băieții se desfată la un restaurant celebru.

Rebeca pare foarte supărată de atitudinea colegelor sale, așa că se naște un adevărat conflict între ea și Mălina. Schimbul de replici devine tot mai acid, iar concurentele echipei roșii asistă la conflict în timp ce fac curățenie.

Mălina s-a supărat atât de tare, încât a spus că poate ajunge și în instanță după asemenea acuzații venite de la Rebeca.

Băieții, în schimb, au parte de liniște și de răsfăț la restaurantul Osho, unul dintre cele mai bune din țară.

Concurenții se întrec iar! După îndelungi degustări, uite cine câștigă!... Lacrimi pentru Miss Bikini la "Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x