Antena Căutare

Nervozitatea are gust de risotto în Iadul Bucătarilor! Tensiunea crește și primele lacrimi apar în ochii concurenților!

Ambele echipe sunt într-o stare de agitație, încercând să scoată ele mai bune preparate. Dacă fetele au reușit deja să servească o farfurie, echipa albastră, a băieților, se chinuie să termine două porții de risotto.

Ambele echipe sunt într-o stare de agitație, încercând să scoată ele mai bune preparate. Dacă fetele au reușit deja să servească o farfurie, echipa albastră, a băieților, se chinuie să termine două porții de risotto.

Unde mai pui și faptul că Tavi Oprea a greșit, uitând de sfaturile lui Chef Florin, și a scos carnea pe farfurii. Concurentul, emotiv din fire, a izbucnit în plâns, după mustrarea Chef-ului.

Nici în echipa fetelor lucrurile nu sunt roz. Acestea par să nu mai aibă loc în bucătărie, Flori încercând să termine un desert, în timp ce Kinga și Valentina prepară pește.

Cum până acum niciun risotto nu a ieșit, Tavi este cel care se oferă să salveze onoarea echipei albastre. După multă tensiune, concurentul reușește să realizeze preparatul, care îl mulțumește pe Chef Florin.

Echipa roșie are parte de o întâmplare neprevăzută. Un client a găsit un fir de păr în farfurie. Nervos, Chef Florin le ceartă pe fete și le pune să repete preparatul.

Băieții marchează însă, Valentin reușind să prepare somonul perfect. Sosul olandez îi dă bătăi de cap iar în lipsa acestuia, Chef Florin decide să arunce la gunoi întreg plating-ul de somon.

Tavi a reușit însă să își scoată echipa din impas, transformând sosul bernaise în sos olandez, spre satisfacția lui Cătălin care și-a asumat toate laudele. "Băi, fiţi sinceri, implicaţi-vă!", le transmite Tavi în lacrimi colegilor săi, după ce Cătălin și-a asumat succesul lui.

Mihaela Vărzaru - ”Îmi doresc nu doar sa ajung să lucrez, ci și să fiu un om de bază într-un restaurant de top.”... Valentin: "Denis e Pinnochio malefic!" Concurentul a încercat să caute ajutor în echipa fetelor, însă fără suc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x