Antena Căutare

Nici nu îți imaginezi care este jocul preferat a lui chef Florin Dumitrescu! Credeai vreodată că face așa ceva?

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni cu o porție de aventură culinară, pe 22 septembrie, de la ora 20.30.

Meseria de bucătar este una destul de complicată și stresantă. Preparatele trebuie să iasă mai mult decât perfect.


După ce termină munca, Chef Florin trebuie, din când în când, să se mai și relaxeze. Și ce relaxare poate fi mai plăcută decât alături de prieteni și de un joc bun? Jocul preferat de juratul emisiunii Iadul bucătarilor este FIFA.

Urmăriți-i luni [22 septembrie] pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, cum dezlănțuie flăcările celei mai aprige întreceri culinare “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Dacă nu s-ar fi apucat de gătit, Chef Bontea ar fi putut fi înotător sau halterofil... Îți plac micii? Iată cum o greșeală culinară s-a transformat într-un preparat delicios...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x