N-o să crezi! Ce a gătit prima oară Chef Sorin Bontea
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Publicat: Vineri, 19 Septembrie 2014, 13:01 |
Actualizat Vineri, 19 Septembrie 2014, 14:10
“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează luni, 22 septembrie, de la ora 20:30 la Antena 1.
Lui Chef Sorin Bontea i-a plăcut să gătească încă de când era copil.
Își amintește și acum care a fost primul fel de mâncare pe care l-a pregătit.
“Am făcut hamsie pe scobitori. Eram copil și le-am făcut asta prietenilor. Au mâncat de s-au lins pe degete!”
Nu te așteptai la asta! Uite ce slăbiciuni are Chef Scărlătescu în bucătărie...
Fă cunoștință cu cei mai curajoși concurenți de la Hell's Kitchen-Iadul Bucătarilor...
Înapoi la Homepage
Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰
Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.
Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.
Video recomandate
Chef Samuel și Roxana Blenche, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Valentin Sanfira
Sambata, 01.03.2025, 15:15
Te cunosc de undeva Sezonul 21, 8 martie 2025. Bianca Purcarea și Cristina Ciobănașu s-au transformat în personajul Elsa - "Let It Go"
Sambata, 08.03.2025, 22:17
În direct cu România, 12 martie 2025. Cristian Popescu Piedone, reacție neașteptată, în direct: Dă-mi adresa și locația și vin băieții!
Miercuri, 12.03.2025, 18:03
Mireasa sezonul 11, 12 martie 2025. Edera, dezamăgită de interacțiunea cu Adrian: „M-am simțit jignită!”
Miercuri, 12.03.2025, 15:08
Citește și
Abonează-te la newsletter!
Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.