“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” debutează cu o porție dublă de aventură culinară, pe 22 și 23 septembrie, de la ora 20.30.
Lui Cătălin Scărlătescu nu i-a plăcut dintotdeauna să gătească.Pe când era copil, nu îi plăcea să stea prin bucătărie, ci avea pasiuni specifice vârstei. De exemplu, i-a plăcut șahul. Atât de tare încât, în clasa a doua, a fost campion județean.
Iar aceasta nu a fost singura sa pasiune. Pe lângă sportul minții, Cătălin Scărlătescu avea nevoie de încă ceva care să îi antreneze și corpul. Deși s-a născut la Constanța, sportul preferat nu a foat înotul, ci schiul alpin. Vă vine să credeți?
Urmăriți-i luni pe cei trei jurați, chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea, cum dezlănțuie flăcările celei mai aprige întreceri culinare “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.