Chiar și cei mai duri bucătari ai tuturor timpurilor s-au lovit la un moment dat de situații dificile de-a lungul carierei. S-au compensat apoi cu reușite, dar cele mai importante sunt lecțiile învățate.
Sorin Bontea povestește de perioada în care lucra pe vase de croazieră ca bucătar. Și-a dorit la un moment dat să facă și altceva,dar soarta l-a împiedicat și a rămas pe acest drum care s-a dovedit în cele din urmă a-i aduce succesul. Astăzi, la capitolul reușite îi trece pe toți clientii care au plecat multumiți din restaurantele în care a gătit și proiectele de televiziune în s-a implicat.
Cel mai greu moment din viața lui Florin Dumitrescu a fost atunci când a ales să plece din țară pentru a învăța cât mai multe despre ce înseamnă a fi un chef în bucătărie și a câștiga experiență: ‘’ Îmi doream sa invat, iar cea mai mare reusita cred ca este faptul ca am putut pune si eu umarul la recunoasterea profesionala a bucatarilor, la schimbarea perceptiei asupra acestei meserii.’’ a declarat chef Florin Dumitrescu.
Cât despre chef Cătalin Scarlatescu greu de abia acum începe. Și-a lansat linie de produse din carne, care îi poartă semnătura și care, începând de zilele acestea, se regăsește în cele mai mari lanțuri de supermarketuri din țară.
Sursa: www.ele.ro
Chef Cătălin Scărlătescu despre Hell's Kitchen :‘’Nu se poate câștiga decât cu sudoarea frunții și sânge vărsat din dege... Nu îl mai recunoşti! Uite cum arăta Chef Florin Dumitrescu, jurat la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", în ...