Antena Căutare

Nu e ușor să fii CHEF! Uite ce au îndurat jurații ''Hell's Kitchen'' pentru a ajunge experți în bucătărie

Chiar și cei mai duri bucătari ai tuturor timpurilor s-au lovit la un moment dat de situații dificile de-a lungul carierei.

Chiar și cei mai duri bucătari ai tuturor timpurilor s-au lovit la un moment dat de situații dificile de-a lungul carierei. S-au compensat apoi cu reușite, dar cele mai importante sunt lecțiile învățate.

Sorin Bontea povestește de perioada în care lucra pe vase de croazieră ca bucătar. Și-a dorit la un moment dat să facă și altceva,dar soarta l-a împiedicat și a rămas pe acest drum care s-a dovedit în cele din urmă a-i aduce succesul. Astăzi, la capitolul reușite îi trece pe toți clientii care au plecat multumiți din restaurantele în care a gătit și proiectele de televiziune în s-a implicat.

Cel mai greu moment din viața lui Florin Dumitrescu a fost atunci când a ales să plece din țară pentru a învăța cât mai multe despre ce înseamnă a fi un chef în bucătărie și a câștiga experiență: ‘’ Îmi doream sa invat, iar cea mai mare reusita cred ca este faptul ca am putut pune si eu umarul la recunoasterea profesionala a bucatarilor, la schimbarea perceptiei asupra acestei meserii.’’ a declarat chef Florin Dumitrescu.

Cât despre chef Cătalin Scarlatescu greu de abia acum începe. Și-a lansat linie de produse din carne, care îi poartă semnătura și care, începând de zilele acestea, se regăsește în cele mai mari lanțuri de supermarketuri din țară.

Sursa: www.ele.ro

Chef Cătălin Scărlătescu despre Hell's Kitchen :‘’Nu se poate câștiga decât cu sudoarea frunții și sânge vărsat din dege... Nu îl mai recunoşti! Uite cum arăta Chef Florin Dumitrescu, jurat la "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x