Antena Căutare

A găsit leacul! În sfârșit o rețetă de clătite care este pe placul lui Chef Cătălin Scărlătescu

Cunoscut pentru faptul că nu îi plac deloc clătitele, chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut că în numeroasele lui căutări gastronomice a găsit o rețetă de clătite care, în sfârșit, îi e pe plac.

Cunoscut pentru faptul că nu îi plac deloc clătitele, motiv pentru care a trecut prin focurile Iadului pe mulți pe care i-a jurizat, chef Cătălin Scărlătescu a recunoscut de curând că în numeroasele lui căutări gastronomice a găsit o rețetă de clătite care, în sfârșit, îi e pe plac.


“Nu îmi plac clătitele, nu le suport. Dar uite că, de curând, am descoperit o rețetă care îmi place. Eu întotdeauna sunt în căutare de rețete noi, iar clătita asta de care vă vorbesc este foarte pufoasă, gustoasă și pe placul meu. Mai mult decât atât, am de gând să o folosesc într-un meniu special, de care voi vorbi la momentul potrivit. Și vă voi invita și la masă, cu clătite la desert”, mărturisește juratul.


Cătălin Scărlătescu recunoaște că antipatia sa față de acest desert atât de popular datează de la începuturile carierei sale, când a fost nevoit să lucreze simultan la 20 de tigăi și s-a ars foarte tare pe mâini. “De atunci n-am mai vrut să aud de clătite! Plus că întotdeauna mi s-a părut o combinație nefericită de ingrediente. Până acum, când în sfârșit am descoperit o rețetă pe gustul meu”, încheie cheful de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Pasiunea nu cunoaște limite! Chef Florin Dumitrescu are tatuat pe spate un mesaj culinar... Eşti la început de drum şi vrei să fii chef? Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu îţi oferă cele mai t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x