Antena Căutare

O nouă probă de fier pentru concurenți! Animalul prins a trebuit GĂTIT!

Chef Florin Dumitrescu i-a luat pe concurenți în primire și i-a anunțat că au 60 de minute la dispoziție să gătească animalul prins, alături de o garnitură potrivită.

Chef Florin Dumitrescu i-a luat pe concurenți în primire și i-a anunțat că au 60 de minute la dispoziție să gătească animalul prins, alături de o garnitură potrivită.

Agitația din bucătărie a pus iar stăpânire pe concurenți. Tensiunile încep iar să se nască, iar nervii încep să fie greu de stăpânit atunci când pare că nimeni nu știe unde sunt diferite obiecte din bucătărie. Desincronizarea face lucrurile tot mai greu de realizat.

Neatenția îi face pe concurenți să irosească diferite ingrediente sau să ardă preparatele. Dezorganizarea este adevăratul șef din bucătărie.

Tavi este cel care a răbufnit atunci când i-a acuzat pe colegi că nu lucrează curat. Acest lucru a dat un nou motiv de ceartă între bucătari. Haosul din bucătărie afectează nu numai starea participanților, ci și a felurilor de mâncare.

La final, fiecare a încercat să facă din felul său de mâncare unul cât mai bun, din toate punctele de vedere.

Animalele au dat trezirea în casa „Hell's Kitchen”! Apoi a urmat alergarea din curte!... Jurizarea probei a fost de FOC! Chefii au dezlănțuit infernul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x