Antena Căutare

O viață de învingător! Tavi, primul concurent câștigător al Iadului bucătarilor, a devenit bucătarul de încredere al lui Chef Florin!

A trecut prin flăcările iadului dar a reușit să iasă învingător. Tavi, primul câștigător al primului sezon Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor, a reușit să se facă remarcat prin devotament și pasiune pentru gătit și a ajuns să lucreze într-un restaurant de top

A trecut prin flăcările iadului dar a reușit să iasă învingător. Tavi, primul câștigător al primului sezon Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor, a reușit să se facă remarcat prin devotament și pasiune pentru gătit și a ajuns să lucreze într-un restaurant de top.

"E unul dintre momentele alea care presimt că îmi vor schimba viața! Abia aștept să văd ce se întâmplă înauntru!"

Chef Florin Dumitrescu l-a sprijinit și l-a apreciat la adevărata sa valoare, dându-i pe mână restaurantul său. Tavi este acum Head Chef la unul dintre cele mai renumite restaurante din București și se poate mândri cu un viitor strălucitor în față.

"Sunt așa euforic, foarte entuziasmat!", mărturisește Tavi.

Elena Popa - Miss Bikini 2014 - participă la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”... De la gară, direct în IAD! Noii concurenți au parte de surprize la venirea în restaurantul Hell's Kitchen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x