Antena Căutare

Oare cum arată o farfurie cu 10 tone de humus? UIte care sunt recordurile culinare ce au șocat lumea

Cine vrea să iasă în evidenţă, stabileşte un record. Şi, pentru ca acesta să intre în istorie mai repede, este bine să fie şi gustos.

Cine vrea să iasă în evidenţă, stabileşte un record.Şi, pentru ca acesta să intre în istorie mai repede, este bine să fie şi gustos. În 2013, în Libia s-a pregătit cel mai mare humus - 10 tone!

Tot în 2013, în Mexic de data aceasta s-a fiert cea mai mare enchilada - plăcintă tradiţională cu umplutură picantă. Meicanii susţin că plăcinta "învie" până şi morţii datorită gustului iute.

În Serbia s-a preparat cel mai mare hamburger. Cu o greutate de 50 kilograme şi o înălţime de doi metri, trebuie să fi fost şi foarte gustos. Cea mai mare găluşcă din lume s-a preparat în 2012 în America. Cântărea 101 kilograme.

Argentina, cunoscută în lume datorită cărnii de vită, a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai mare friptură. 14 tone de carne de vită au fost savurate de 30 de mii de spectatori.


Cel mai mare ou de ciocolată vândut la licitaţie a costat 11.107 dolari, cântărea 50 de kilograme şi a fost preparat de 7 ciocolatieri din Marea Britanie. Cel mai mare piure din lume a fost preparat în Franţa, la Poitiers.1 tonă de cartofi a fost pregătită de 200 de bucătari.

Cea mai mare pâine s-a preparat în 2008,în Brazilia - 1,5 tone. În 2010, s-a copt o pâine de un kilometru dintr-o tonă de făină

Ai mâncat vreodată Ratatouille? Uite cum se prepară... Pariu că nu știi să gătești așa ceva? Uite care sunt cele mai ciudate mâncăruri din lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x