Antena Căutare

Pasiunea nu cunoaște limite! Chef Florin Dumitrescu are tatuat pe spate un mesaj culinar

Pentru chef Florin Dumitrescu, unul dintre jurații de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, emisiune ce debutează la Antena 1 astăzi, 22 septembrie, de la 20.30, mâncarea înseamnă totul.

Pentru chef Florin Dumitrescu, unul dintre jurații de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, emisiune ce debutează la Antena 1 astăzi, 22 septembrie, de la 20.30, mâncarea înseamnă totul. Florin este atât de pasionat de gastronomie, încât aproape că visează rețete, e mereu cu gândul la ingrediente și combinații ale acestora și, ceea ce puțini știu despre el, are pe spate un tatuaj cu mesaj culinar.

Făcut acum câțiva ani, tatuajul, care acoperă o bună parte din spatele chefului, conține un cap de leu, câteva ustensile de bucătărie și un mesaj în limba latină care se traduce astfel: “Dumnezeu a creat mâncarea, Diavolul bucătarii”. Florin Dumitrescu explică de ce a ales o astfel de combinație de elemente: “Leul este de fapt zodia mea, însă reprezintă și forță, putere, iar citatul respectiv este preluat din celebrul roman al lui James Joyce, “Ulise”. Este, dacă vreti, motto-ul meu culinar, care se potrivește de minune cu noul nostru proiect, “Hell’s Kitchen”.

Juratul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” recunoaște că mâncarea este pentru el un stil de viață. “Totul are legătură cu ea, starea mea de spirit, meseria mea, pasiunile, discuțiile cu prietenii etc. Mâncarea are și un rol social, pentru că ea aduce oamenii împreună, creează, dacă vreți, niște legături nevăzute. Mâncarea e adânc înrădăcinată în noi și în general alegem gusturi care sunt în strânsă legătură cu copilăria noastră, cu gusturile care ne-au marcat când eram mici. Mâncarea este amintire. Și, nu în ultimul rând, mâncarea poate naște orgolii, să recunoaștem asta. Așa că da, mâncarea este un stil de viață.”

PREMIERĂ! Iadul Bucătarilor - astăzi, la 20:30, pe Antena 1... A găsit leacul! În sfârșit o rețetă de clătite care este pe placul lui Chef Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x