Antena Căutare

Pentru un rezultat ca la carte trebuie să știi asta! Ce greșeli frecvente facem când punem murături

Toamna se culeg roadele, iar gospodinele își pregătesc cămara cu murături pentru iarnă. Uneori ies mai bune, alte ori sunt un eșec total. Asta pentru că faci greșeli pe care nu le cunoști în procesul de preparare.

Toamna se culeg roadele, iar gospodinele își pregătesc cămara cu murături pentru iarnă. Uneori ies mai bune, alte ori sunt un eșec total. Asta pentru că faci greșeli pe care nu le cunoști în procesul de preparare.


Pentru gogoșari în oțet, varză și castraveți murați sau legume asortate trebuie să eviți:

Să folosești aceleași proceduri pentru toate legumele, nu toate trebuie murate în același fel. Morcovii trebuie fierți puțin înainte de a fi puși la murat, spre deosebire de castraveciori. Desigur, depinde mult și cum vreți să serviți murăturile. Atât timp cât consumați morcovii întregi, trebuie puțin fierți, altfel vor fi foarte crocanți.


Este foarte important să nu exagerăm cu zahărul, murăturile trebuie să fie mai degrabă sărate. Pentru murături nu ai nevoie doar de apa, zahăr, sare și oțet. Este foarte bine să se adauge câteva condimente, pentru a obține niște murături deosebite: semninte de muștar, frunze de dafin, ardei, mentă, busuioc, etc.

Nu este indicat să murezi mai multe tipuri de legume în același borcan. Își pierd și savoarea și gustul inițial. Trebuie să va asigurați de la început că aveți cantitatea necesară de saramură, altfel riști să nu poți mura întreaga cantitate de legume.

Răsfăț pentru bucureșteni! Cea mai mare fiertură de raci din Europa are loc în Herăstrău în acest weekend... Ironia sorții! O întâmplare nefericită din copilărie l-a determinat pe Cătălin Badici să iubească atât de mult bucătăria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x