Antena Căutare

Peripeții pe bicicletă! Maria și Flori, mai mult pe jos decât pe șa!

După ce au terminat cu achiziționarea produselor, echipele s-au urcat pe biciclete pentru a pedala cât mai repede până acasă, în bucătărie, pentru a se apuca de preparate

După ce au terminat cu achiziționarea produselor, echipele s-au urcat pe biciclete pentru a pedala cât mai repede până acasă, în bucătărie, pentru a se apuca de preparate.

Maria și Flori par să fie ghinioniste astăzi, fiind sabotate. Cineva le-a luat bicicleta și le-a lăsat una la care nu puteau ajunge la șa. Obosite și încărcate cu sacoșe, cele două fete sunt nevoite să meargă mai mult pe lângă bicicletă, folosind mijlocul de transport doar pentru a căra produsele.

Nici Paul și Iana nu sunt mai norocoși, lor spărgându-li-se o cutie de lapte, pe care au lăsat-o să traseze urme pe tot drumul.

GOANA după cumpărături! Concurenții aleargă printre rafturi pentru ingredientele din preparatele lor!... Jurizarea se lasă cu emoții și momente de relaxare la SPA, pentru fete! Echipa albastră își ispășește PEDEAPSA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x