Antena Căutare

Prima jurizare se termină cu LACRIMI de fericire pentru una dintre echipe! Chefii îi trimit pe băieți "la cratiță" și pe fete la distracție!

Competiția acerbă dintre concurenții reality-show-ului este tot mai intensă! Fiecare dintre echipe se străduiește să dea tot ce este mai bun însă emoțiile și tensiunea își spun de multe ori cuvântul

Competiția acerbă dintre concurenții reality-show-ului este tot mai intensă! Fiecare dintre echipe se străduiește să dea tot ce este mai bun însă emoțiile și tensiunea își spun de multe ori cuvântul.

Fetele, care considerau că vor fi pedepsite după această primă probă, primesc o veste care le aduce zâmbetul pe buze și lacrimi de bucurie în ochi. Deși Chefii nu au fost foarte mulțumiți de preparatele lor, doamnele au reușit să obțină o victorie.

Bărbații au fost trimiși la cratiță și femeile la distracție. Echipa albastră va trebui să curețe ambele bucătării și să pregătească mâncare pentru animalele de la fermă. Pentru că orice tort are nevoie și de o cireașă, aceștia vor trebui să hrănească animalele și să le încarce în mașini.

Fetele sunt însă niște norocoase. Ele au obținut privilegiul de a petrece o zi întreagă la Spa. Pentru a se simți pe deplin răsfățate, doamnele au fost invitate inițial la o sesiune de cumpărături, unde și-au achiziționat costumele de baie.

În timp ce băieții se chinuiau să facă treaba cât mai repede și cât mai bine, fetele se lăfăiau la soare, delectându-se cu cocktailuri și răcorindu-se în piscină. Dintr-o parte se auzeau numai oftaturi, în timp ce în echipa roșie era multă voie bună.

Echipa albastră își plânge amarul în bucătărie, iar fetele au parte de tratament VIP!... Valentina, diva competiției, intră în conflict cu celelalte fete din pricina unui costum de baie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x