Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Ruleta ingredientelor! Concurenții trebuie să facă față unei probe de CREATIVITATE

Pentru a-i pune la încercare, cei trei chefi s-au gândit să le testeze concurenților creativitatea și adaptabilitatea în momente extreme. Aceștia au fost puși față în față cu o ruletă

Pentru a-i pune la încercare, cei trei chefi s-au gândit să le testeze concurenților creativitatea și adaptabilitatea în momente extreme. Aceștia au fost puși față în față cu o ruletă.

Fiecare concurent are dreptul să rotească ruleta o dată, iar cu litera la care se oprește trebuie să desemneze un ingredient.

Primele sunt fetele, care reușesc să strângă ingrediente precum: nuci, șofran, jeleu, ghimbir, jambon, țelină și năut. Ele vor fi nevoite să gătească un preparat folosind aceste ingrediente.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.