După o zi în care unii s-au relaxat și alții au muncit, a venit vremea service-ului. Ambele echipe s-au pregătit spiritual pentru deschiderea restaurantului. Cu sufletul la gură concurenții așteptă să afle pe ce posturi vor lucra.
Chef Florin le anunță pe fete că vor deschide seara în următoarea formație: Andreea și Denis se vor ocupa de startere și garnituri, Mihaela și Elena au de pregătit carnea, Valentina și Kinga peștele, Gabriela și Angi rămân amândouă pe garnituri în timp ce Flori se ocupă de desert singură.
Echipa albastră este organizată astfel: Augustin și Radu se ocupă de startere, Cătălin și Tavi au carnea de preparat, Valentin și Ștefan pește, pentru garnituri sunt aleși Ovidiu și Dany iar desertul rămâne în grija celorlalți.
S-a deschis restaurantul!
Panica și haosul sunt singurele arome care ies din bucătăria Hell's Kitchen! Concurenții se agită de mama focului încercând să fie gata la timp. Nici Virgil nu este foarte încrezător, deschizând cu teamă ușile restaurantului.
Chef Florin anunță cele două echipe ce preparate trebuie să gătească. Se deschide Iadul bucătarilor! Ceasul Chef-ului începe să ticăie, iar concurenții abia se concentrează.
Nici un preparat nu este încă gata și timpul trece. Totuși fetele reușesc să le-o ia înainte băieților. Prima farfurie de spaghete Saint-Jaques ajunge pe masa clienților.
Oare cum se va termina haosul din Iadul bucătarilor? Vom vedea săptămâna viitoare!
Mai ceva ca în liceu! Debusolate total, fetele au folosit un nou tip de "fițuică" pentru a ieși din impas... Află totul despre Andreea Dumitrache!...