Antena Căutare

Se dezlănțuie Iadul! Echipele trebuie să își demonstreze talentul în bucătărie pentru o recompensă emoționantă

O nouă probă le pune la încercare pe echipele noastre. Înainte de a începe, Chef Florin îi roagă pe băieți să aleagă un om, despre care ulterior află că nu va găti. Astfel Tavi, omul lor de bază, ajunge pe tușă

O nouă probă le pune la încercare pe echipele noastre. Înainte de a începe, Chef Florin îi roagă pe băieți să aleagă un om, despre care ulterior află că nu va găti. Astfel Tavi, omul lor de bază, ajunge pe tușă.

Noua probă presupune ca fiecare membru să gătească un fel diferit de carne. Pentru că au ieșit câștigători, băieții își pot alege ce prepară și tot ei stabilesc cine gătește același fel de proteină în echipa fetelor. Chefii vor puncta una dintre cele două farfurii.

Cătălin alege să gătească rață și decide să o facă împreună cu Angi.

Augustin merge pe mâna Valentinei, împreună gătind carne de căprior.

Dany și Mihaela se vor duela în preparate pe bază de ton, Sorin și Kinga gătesc vită. Ovidiu o alege pe Andreea pentru a prepara carne de vițel. Vali și Elena vor găti păstrăv iar Valentin și Denis au rămas cu biban de mare.

Pentru a-i motiva, concurenții din echipa câștigătoare nu vor primi câteva ore de relaxare, ci 30 de minute cu telefoanele lor personale. Fetele sunt primele care sunt copleșite de emoții, la gândul că vor putea vorbi cu copiii.

Vor fi oare mai motivate de această veste sau emoțiile le vor pune bețe în roate?

Încete și debusolate! Fetele s-au descălțat la această probă dar DEGEABA!... Degustarea aduce tensiune printre concurenți. Scorul de 3-2 le aduce pe fete mai aproape de casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x