Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Somelier și maître d’ în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, Virgil Mănescu vine pe scuter la filmări

Virgil Mănescu este o adevărată apariție nu doar în emisiune, ci și la filmările acesteia.

Specialist în vinuri și gazdă perfectă în show-ul “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, difuzat de Antena 1 lunea de la 20.30, Virgil Mănescu este o adevărată apariție nu doar în emisiune, ci și la filmările acesteia.

Carismatic, elegant și mereu cu un discurs impecabil, demn de un maestru de ceremonii, Virgil a atras atenția tuturor încă de la începutul filmărilor, obișnuind să vină pe platouri îmbrăcat la patru ace, în costum și pe scuter. Acesta recunoaște că nu îi place să șofeze și că preferă ca mijloc de transport în Capitală un scuter mic, cochet, care îl ajută să își onoreze toate întâlnirile și să ajungă la timp la filmările pentru “Hell’s Kitchen”. “Nu sunt un împătimit al șofatului de automobile și de regulă merg doar cu Vespa”, recunoaște Virgil.


Având la activ specializări profesionale ca cea de somelier, director de restaurant, director de agenție de turism și director de hotel cu licență internațională, migrarea lui Virgil către consultanța de specialitate a fost una firească: “Actualmente sunt consultant în alimentație publică, oferind servicii de Lobby & Solutions", spune acesta. Iar în timpul liber, Virgil admite că este pasionat de tot ce înseamnă arte frumoase.

“Sunt mare amator de operă și teatru, muzică simfonică, dar pasiunea mea cea mai mare încă din copilărie a fost și va rămâne cititul. În timpul liber continuu munca începută acum câțiva ani la prima carte pe care aș vrea să o public cândva.”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.