Antena Căutare

Sorin a ajuns de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” direct la spital

Ediția de luni seară a fost una cu ghinion pentru Sorin. Concurentul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a avut parte de un accident neprevăzut, care l-a trimis direct la spital. Imediat după proba la care au avut de gătit cu un ingredient de bază – cartoful – în așteparea jurizării, un accident nefericit i-a alertat pe toți cei din concurs

Ediția de luni seară a fost una cu ghinion pentru Sorin. Concurentul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a avut parte de un accident neprevăzut, care l-a trimis direct la spital. Imediat după proba la care au avut de gătit cu un ingredient de bază – cartoful – în așteparea jurizării, un accident nefericit i-a alertat pe toți cei din concurs. Într-un moment de neatenție, pe terasa restaurantului, Sorin s-a accidentat la un picior și s-a ales cu o tăietură adâncă. Deși inițial a vrut să continue concursul, în ciuda sfaturilor medicilor care i-au oferit primul ajutor și care i-au recomandat repaus total, Sorin nu a mai reușit să prindă service-ul de seară. A participat la jurizarea platingurilor cu cartofi așezat pe un scaun, însă imediat după a început să se simtă rău, astfel că ambulanța l-a preluat de urgență pentru a-l duce la spital. ”O fracțiune de secundă nu am fost atent și… asta a fost. Îmi asum responsabilitatea”, a declarat Sorin supărat.

Proba farfuriilor cu cartof a fost câștigată de echipa fetelor, care, deși nu a avut avantajul probei, a reușit să obțină cele mai multe aprecieri din partea celor trei jurați. Recompensa a fost una mult așteptată: o vizită la un centru spa, unde s-au relaxat la piscină, saună sau masaj. Între timp, băieții au rămas acasă și au fost puși să adune restul de 60 de kilograme de cartofi din curte, iar Tavi a primit sarcina să gătească gnocchi pentru toată lumea.

Service-ul de seară a adus iar multă tensiune în bucătărie. Rândurile se strâng, clienții sunt tot mai numeroși, iar așteptările chefilor tot mai mari. Cei trei jurați sunt de părere că după atâta timp concurenții care au ajuns până în această etapă a show-ului trebuie să fie capabili să gătească la timp și corect toate comenzile, să lucreze în echipă și să se afirme. Într-o bucătărie de restaurant fiecare om este important și întregul proces funcționează ca un lanț: dacă o verigă este slabă, se rupe întregul lanț. Exact cu această problemă s-au confruntat cele două echipe în timpul service-ului. Fetele nu s-au înțeles deloc cu Cătălin, pe care chef Dumitrescu l-a plasat iarăși în echipa roșie.

”E un factor de stres pentru noi în bucătărie pentru că se leagă de absolut orice”, a spus Valentina. ”Tu știi ce nervi mi-a făcut?”, a completat și Denis nervoasă. Nici în echipa băieților comunicarea nu a fost punctul forte. Valentin a greșit prepararea păstârnacului, ceea ce i-a adus un schimb de stații pentru a nu mai ține pe loc comenzile, în vreme ce Augustin a reușit să-i scoată din minți pe cei trei chefi când a declarat că i se cere creativitate și stil inedit de gătit, în vreme ce ei trei, jurații, apreciază mai mult felurile simple.

Seara s-a încheiat cu un service câștigat de fete și eliminarea lui Vali, în vreme ce Valentin se confruntă cu o provocare personală: a piedut service-ul și un pariu important, astfel că săptămâna viitoare trebuie să se tundă sau să își vopsească părul. Ce alegere va face acesta, telespectatorii Antena 1 vor afla în următoarea ediție “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.

Accident grav în ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”... Ombladon și Florin Dumitrescu! Unul este artist, celălalt bucătar-chef! Vezi ce legătură există între ei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x