Iadul Bucatarilor

Sorin Bontea povestește ce i-a gătit Madonnei, iar Scărlătescu ce mănâncă Wesley Snipes

 

Miercuri, 14 ianuarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Sorin Bontea povestește ce i-a pregătit Madonnei, împreună cu bucătarul ei italian, iar Cătălin Scărlătescu dezvăluie ce mănâncă actorul american Wesley Snipes. Cei doi chefi vor fi invitații lui Dan Negru, alături de chef florin Dumitrescu, în cea de-a doua ediție a celui mai longeviv quizz show din istoria televiziunii din România.

“Madonna a mâncat tacos, nimic special. Oricum, de fiecare dată ea vine cu carnea ei, cu condimentele ei...”, povestește Sorin Bontea. “După ce i-am făcut de mâncare vreo două luni lui Wesley Snipes, în România, am rămas bun prieten cu bucătarul lui. Și mănâncă, săracul (n.n. Snipes), doar niște supe chioare și pește la grătar”, adaugă și Scărlătescu. De asemenea, acesta din urmă mărturisește că cele mai pretențioase persoane pentru care a gătit rămân colegii și prietenii săi, Bontea și Dumitrescu. “Pentru ăștia doi e greu de tot să gătești. Pe bune”, mai spune Scărlătescu.

Ce alte mărturisiri fac cei trei chefi de la Hell’s Kitchen și cum se va încheia confruntarea acestora cu “armata” celor 50 de blonde, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 14 ianuarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”

 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe