Juratul show-ului Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, care va începe în această toamnă la Antena1, Sorin Bontea și-a botezat cățelul după artistul Snoop Dog
Dacă în bucătărie are o privire tăioasă și comentarii dure, în timpul liber chef Sorin Bontea e un tată care nu le rezistă copiilor săi. Așa se face că acesta s-a lăsat convins de fiica sa, Miruna, să cumpere un cățel jucăuș și plin de energie, care îl ține ocupat în timpul liber. “Snoop este un Beagle foarte simpatic, dar care nu stă locului o secundă. L-am cumpărat pentru că Miruna, fetița mea, își dorea extrem de mult un animal de companie. Îmi amintesc că era bolnăvioară și am decis împreună cu mama ei să îi facem această surpriză. N-am să uit niciodată bucuria din ochii ei când l-a văzut în casă pe Snoop. Iar numele a fost ales de fiul nostru, Iulian, căruia îi place muzica lui Snoop Dog”, povestește juratul de la Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, show care va începe în această toamnă la Antena1.
Chef Bontea mărturisește că în timpul liber și atunci când vremea este frumoasă, e o reală bucurie să iasă la joacă în parc cu fiica sa și Snoop.
”Miruna e foarte responsabilă și și-a luat în serios rolul de stăpână a lui Snoop, ea îl scoate mereu la plimbare. Beagle-ii sunt căței destul de greu de dresat, așa că ne mai dă bătăi de cap pentru că nu stă locului o clipă”, mai spune acesta.
Săptămâna aceasta chef Sorin Bontea se pregătește pentru preselecțiile show-ului Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor, care vor avea loc pe 12 și 13 iulie, începând cu ora 10.00, la Hotel Pullman din București. Participanții sunt invitaţi să aducă cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi totodată care să impresioneze juriul şi să le aducă un loc în cadrul competiției. „Un chef adevărat trebuie să fie mai mult decât un bucătar desăvârşit, trebuie să aibă un caracter puternic, să fie un lider înnăscut, asta este ceea ce căutăm noi acum. Vă aşteptăm la preselecţie pe voi, toţi cei care sunteţi gata să ne demonstraţi că bucătaria este locul în care sunteţi stăpâni!”, a declarat chef Sorin Bontea.
"Ești as in bucătarie? Atunci vino la Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor! Preselecțiile vor avea loc pe 12-13 iulie, la Hotel Pullman din Bucureşti, începând cu ora 10:00. Participanții sunt invitați să aducă cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi totodată care să impresioneze juriul şi să le dovedească locul pe care aceştia îl merită în cadrul competiţiei." http://a1.ro/tv/tv-1/atentie-pasionati-de-bucatareala-pe-12-13-iulie-au-loc-preselectiile-pentru-hells-kitchen-iadul-bucatarilor-id352093.html
”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ pune la bătaie 80.000 de euro şi un contract într-un restaurant de top din Capitală... Chef Cătălin Scărlătescu e singur! Iată care este motivul...