Antena Căutare

Stresul își spune cuvântul! O concurentă ajunge de URGENȚĂ la spital

Flaviei i se îndeplinește destul de repede dorința de a pleca de la noi.

Flaviei i se îndeplinește destul de repede dorința de a pleca de la noi. Pentru că a stat toată seara în picioare, oboseala și stresul își spun cuvântul. Flaviei i s-a făcut rău și a fost chemată ambulanța de urgență.

Situația este cât se poate de gravă, medicii sunt nevoiți să o transporte la spital pe concurentă. După o vizită scurtă, concurenta nu se simte în stare să mai continue lupta în show-ul Hell's Kitchen-Iadul Bucătarilor și vrea să plece acasă.

Diagnosticul Flaviei, e unul TERIBIL! Displazie de vertebre și hernie de disc. Ce spun chefii despre această problemă? Rămâne de văzut dacă Flavia v-a putea părăsi concursul atât de repede.

Fetele sau băieții? Câștigătorii primei probe sunt în al nouălea cer, dar greul de abia ACUM începe... La ''Hell's Kitchen-Iadul bucătarilor'' visele pot deveni realitate! Tavi Oprea vrea o stea Michelin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x