Antena Căutare

Surprize NEPLĂCUTE în farfurie! Băieții sunt trimiși să salveze echipa ROȘIE!

Nici echipa roșie nu pare că o duce mai bine. Clienții se plâng de ceea ce au găsit în farfurie. Valentina și Kinga sunt date afară din bucătărie pentru greșelile făcute.

Nici echipa roșie nu pare că o duce mai bine. Clienții se plâng de ceea ce au găsit în farfurie. Valentina și Kinga sunt date afară din bucătărie pentru greșelile făcute.

Augustin este pus la colțul din cămară pentru a se calma. Lucrul continuă în bucătărie, totul pentru a mulțumi clienții.

În echipa roșie, Elena pare că face tot posibilul să încurce echipa roșie. Certată de chef, concurenta spune că nu ține cu echiăa roșie, așa că alege să intre în echipa albastră. Nu rezistă mult, așa că este dată afară din bucătărie.

Ca să salveze dezastrul service-ului, chef alege să trimită băieți în echipa roșie, pentru a le ajuta. Dar deși ar trebui să colaboreze, fetele și băieții par să nu se înțeleagă deloc.

Băieții reușesc să încheie cu succes service-ul, apoi preiau comanda în echipa roșie, unde este haos total.

Depășită de situație, Angi anunță că vrea să plece acasă, fiindcă nu mai rezistă.

Bucătăria devine un ADEVĂRAT IAD! Concurenții CEDEAZĂ!... A venit timpul NOMINALIZĂRILOR, iar certurile capătă amploare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x