Antena Căutare

„Finala Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor" a fost lider de audiență! Vă mulțumim și vă dăm întâlnire la primavară, cu un nou sezon!

Finala primului sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a adus luni seară la Antena 1 multă emoție, așteptări, vedete, mâncare spectaculoasă, decizii greu de luat.

Finala primului sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a adus luni seară la Antena 1 multă emoție, așteptări, vedete, mâncare spectaculoasă, decizii greu de luat.

Doi finaliști buni, talentați și hotărâți să câștige i-au pus pe cei trei jurați în dificultate: decizia de a desemna câștigătorul, cel mai bun dintre cei buni, nu a fost deloc ușoară. ”Nu-mi vine să cred că trebuie să luăm hotărârea, sincer”, a spus chef Florin Dumitrescu. Cei trei chefi au încearcat să țină cont de evoluția fiecăruia pe tot parcursul show-ului. ”Pe Cătălin îl văd chef în bucătărie”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu. ”Dar Tavi poate fi iubit în bucătărie. Îl ascultă lumea pentru că îl place”, a argumentat chef Sorin Bontea.

Așa se face că Tavi Oprea este cel care a câștigat luni seară titlul de chef la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, precum și premiul de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de top din București. ”Nu știam cum să reacționez. Am ieșit pe ușă, i-am văzut pe toți cum se bucurau, apoi m-am întors la chefi să le mulțumesc, iar ei mă trimiteau în restaurant, unde erau adunați toți. Nu știam încotro să o iau, ce să fac. A fost exatz! Apogeul vieții mele”, a mărturisit chef Tavi Oprea printre lacrimi de bucurie.

Finala ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” a fost lider de piață,

Cu un vârf de audiență pe publicul comercial de 12,7 puncte de rating și 33,3 % cota de piață, vârf atins la 23.03, atunci când Pro Tv avea 5,1 puncte de rating și 13,4 procente din cota de piață. Antena 1 a fost lider de audiență în intervalul orar în care a fost difuzată finala ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, 20.30-23.26, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,3 puncte de rating și 19,8 procente din cota de piață, Pro Tv clasându-se pe poziția secundă. ”Hells Kitchen” a condus și la nivelul publicului din mediul urban cu o medie de 6,7 puncte de rating și 13,9 procente din cota de piață.

Ultima ediție din acest sezon i-a adus față în față pe Tavi și Cătălin. Fiecare dintre ei a primit sarcina să demonstreze că poate lucra oricând într-o bucătărie profesionistă, că poate conduce bucătăria unui restaurant și că are abilitățile necesare pentru a fi chef. Amândoi și-au conceput meniuri pentru ultimul service și au încercat să aducă în farfurii gusturi deosebite. După o probă desfășurată în restaurantul în care Florin Dumitrescu este chef și după o aprigă jurizare a celor două meniuri destinate service-ului final, porțile restaurantului “Hell’s Kitchen” s-au deschis pentru ultima oară în acest an.

Cei doi finaliști și-au format echipele din foștii concurenți și au dat tot ce au avut mai bun, conștienți că își joacă ultima carte înainte de marea decizie. ”Nu a fost ușor”, a mărturisit Cătălin. ”Faptul că am ajuns în finală mi-a demonstrat că a meritat tot efortul depus până aici, tot timpul investit în munca mea, în tot ce am realizat până acum. Am lucrat în multe restaurante și de fiecare dată am pus suflet în tot ce am făcut. O parte din visuri mi s-au împlinit, altele își așteaptă rândul”, a mai spus Cătălin, cel care s-a clasat pe locul al doilea și a smuls numeroase aprecieri din partea celor trei jurați.

Aceștia i-au apreciat fiecare farfurie în parte și au fost de-a dreptul cuceriți de desertul pe care Cătălin l-a pregătit pentru finală. Cu toate acestea, votul de încredere a mers către Tavi, care a fost apreciat pentru constanța de care a dat dovadă de-a lungul concursului, pentru abilitatea cu care și-a organizat oamenii, dar și pentru respectul pe care l-a arătat față de aceatsă meserie și față de mâncare. ”Eu cu Cătălin așteptând verdictul. Asta a fost cel mai greu. Așteptarea”, a recunoscut Tavi.

”Am simțit o tensiune de nedescris, stăteam ca pe ghimpi. A fost un moment foarte greu. În clipele acelea mă gândeam însă că sunt mândru de mine că am ajuns până aici. Eu, un băiat simplu, să fiu în finala ”Hell’s Kitchen”! Și să am șanse să fiu declarat câștigător! Aveam o mulțumire sufletească pentru tot ce am făcut, încât nu mai conta nimic. Îți dai seama că îmi doream să câștig, însă dacă nu s-ar fi întâmplat asta tot aș fi fost bucuros pentru tot ce realizasem până în acel punct”, a mai spus Tavi.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile All Urban, 18-49 Urban si National
Perioada 22 decembrie 2014

Cătălin Badici ne-a povestit, într-un interviu exclusiv, ce a reprezentat experiența Hell's Kitchen pentru el!... În Ajun de Crăciun, Virgil Mănescu dă sfaturi despre alegerea vinului pentru mese festive, dar și pentru un cadou elegan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x