Antena Căutare

Tavi Oprea a gătit pentru Katty Perry, Van Damme și Mel Gibson! Uite ce au comandat vedetele!

Tavi Oprea, câștigătorul de la Hell's Kitchen, a vorbit recent despre noutățile din viața lui și despre vedetele pentru care a trebuit să gătească. Uite ce au comandat Mel Gibson, Katty Perry sau Van Damme.

Tavi Oprea, câștigătorul de la Hell's Kitchen, a vorbit recent despre noutățile din viața lui și despre vedetele pentru care a trebuit să gătească. Uite ce au comandat Mel Gibson, Katty Perry sau Van Damme.

1. Ai început deja să lucrezi la Tapo?

Da, am început să lucrez la Tapo încă de pe 30 decembrie.

2. Cum te înțelegi cu Florin?

Cu Florin mă înțeleg bine, este deschis cu toți și, mai ales, îmi dă sfaturi necesare ce-mi vor fi de folos pe viitor.

3. Pentru ce vedete ai gătit până acum?

Bună întrebare. Lista e mare, dar vă pot da câteva exemple: Mel Gibson, Katty Perry, Jessie J, Jean-Claude Van Damme, Lionel Richie, Robin Williams, Președintele Angolei și mulți alții.

4. Cum a fost experiența din Dubai?

A fost o experiență unică, dar a căzut pe locul al doilea după experiența din Hell's. Vă dați seama că a fost o onoare să lucrez cu un executive chef cu două stele Michelin. Dar și faptul că este cel mai înalt restaurant de pe planetă, recunoscut chiar și de Guiness Book, mi s-a părut foarte tare!

5. Ce fixații / preferințe culinare au vedetele pentru care ai gătit, ce au vrut să mănânce?

Nu mai țin minte exact ce au mâncat, pentru că au fost multe personalități... Îmi amintesc de Mel Gibson, care a mâncat un Sirloin Wagyu cu green vegetables, Van Damme care a mâncat tot carne (împreună cu toată echipa lui), Katty Perry, care a vrut stridii, fructe de mare, după care a trecut pe pui și mini burgeri.


Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x