Antena Căutare

Tavi și Vali, asemenea lui Tom și Jerry! Concurenții par să nu se înțeleagă deloc în bucătărie!

Nici echipa albastră nu se poate mobiliza pentru a scoate primele farfurii, iar Tavi încearcă să facă echipă cu Vali pentru a fi productivi

Nici echipa albastră nu se poate mobiliza pentru a scoate primele farfurii, iar Tavi încearcă să facă echipă cu Vali pentru a fi productivi.

După o discuție în cămară, cei doi par să fi făcut un plan de bătaie. Realitatea este însă cu totul alta. Concurenții nu se pot înțelege la prepararea risotto-ului cu creveți.

"Nu e nicio comunicare între ei! Unul zici că era orb și celelalt surd! Vali nu vedea ce face și Tavi nu auzea ce vorbește Vali!" povestește Valentin Gheorghe.

După ce Chef Florin îi desparte, trimițându-l pe Tavi în echipa care pregătește felul principal, Vali începe să nu mai facă față. "Am nevoie de un bucătar profesionist!", mărturisește concurentul.

Enervat, Florin Dumitrescu îl atenționează pe Vali că nu este atent la detaliile primite de la colegii săi. "Trezește-te! Am nevoie de comenzi! După ce că ești idiot nici nu asculți oamenii din jurul tău!"

Elena, în LACRIMI! Concurenta este dată afară din bucătărie de către Chef Florin!... Plouă cu ELIMINĂRI! Ștefan și Vali ies din bucătăria Hell's Kitchen în timpul service-ului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x