Antena Căutare

Tensiune MAXIMĂ în Hell's Kitchen! Doi concurenți își iau la revedere de la hainele de bucătar! Ei sunt cei șase FINALIȘTI!

După zeci de ore petrecute în bucătărie, din concurenții care au început competiția au rămas opt, iar în această seară vor rămâne doar șase, cei mai buni dintre cei buni

După zeci de ore petrecute în bucătărie, din concurenții care au început competiția au rămas opt, iar în această seară vor rămâne doar șase, cei mai buni dintre cei buni.

Lacrimile nu au ezitat să apară, Mihaela și Angi fiind cele două concurente care au părăsit competiția. Ceilalți șase au primit tunici noi, negre, semnă că sunt pe drumul cel bun.

La finalul serii, cei șase rămași în concurs află că totul este de acum înainte pe cont propriu. Adio echipe, dar bun venit și mai multă tensiune. Oare vor putea face față în Iadul bucătarilor?

Gloanțe și împușcături la Hell's Kitchen! Una dintre echipe are parte de momente intense!... Cătălin, Kinga, Denis, Augustin, Tavi și Dani sunt cei șase care au îmbrăcat tunica neagră la “Hell’s Kitchen – Iadul B...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x