Antena Căutare

Tensiunea din casă îi face pe concurenți să CEDEZE nervos!

Imediat după ce a avut loc prima eliminare din concurs, Angi Lepădatu a revenit în casă și a avut un moment în care au cuprins-o lacrimile.

Imediat după ce a avut loc prima eliminare din concurs, Angi Lepădatu a revenit în casă și a avut un moment în care au cuprins-o lacrimile.

Consideră că s-a făcut de rușine în fața familiei, deși nu voia acest lucru. Atunci când colegele au încercat să afle motivul supărării, Angi le-a spus că nu are nimic cu restul participanților, motivul de tristețe fiind altul.

La capătul celălalt, Cătălin își menține postura de lider făcând curant atât prin casă, cât și printre concurenți. Acesta și-a exprimat nemulțumirea cu privire la faptul că nimeni din casă nu îl ajută atunci când vine vorba de curățenie.

Deși încearcă să îți mențină calmul, tensiunea din casă este în creștere, iar nervii sunt tot mai greu de stăpânit.

„Sunteți puturoase toate”, așa le-a spus Cătălin fetelor care au lăsat vasele nespălate în repetate rânduri.

Mihaela a vorbit despre faptul că deja s-au format anumite bisericuțe, una dintre ele fiind cea în care este Gabriela cu Angi.

În camera albastră, Tavi se confruntă cu o mare dilemă. Stând de vorbă cu Vali, el încearcă să își dea seama unde este problema. Tensiunea pune stăpânire tot mai mult pe concurenți.

Chef Florin Dumitrescu anunță PRIMUL ELIMINAT din competiție!... Animalele au dat trezirea în casa „Hell's Kitchen”! Apoi a urmat alergarea din curte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x