Mare parte din cariera de bucătar a lui D’Artagnan a stat sub semnul colaborării cu chef Florin Dumitrescu. Acesta și-a făcut ucenicia în bucătăria condusă de juratul Hell’s Kitchen, apoi a lucrat în alte restaurante coordonate de chef Dumitrescu.
Încă de la 10 ani Alex a început să practice scrima, un sport prin care și-a câștigat mulți prieteni, a călătorit mult, a câștigat peste 40 de titluri (cupe și medalii). A făcut parte din lotul național de spadă al României, a lucrat în publicitate, a fost model, a absolvit ASE-ul și masterul la Bruxelles.
Numele de D'Artagnan i-a fost dat de chef Cătălin Scărlătescu în momentul în care a participat la unul dintre cele mai cunoscute concursuri de gătit televizate, destinate amatorilor. De atunci este bucătar 24 de ore din 24.
Eşti la început de drum şi vrei să fii chef? Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu îţi oferă cele mai t... Între carieră și pasiune! Uite cum i-a cucerit Sous Mimi Nicolae pe cei mai duri chefi...