Antena Căutare

Tot ce nu știai despre ea! Cine este Valentina Ionescu, noua concurentă sexy de la ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”?

Valentina, noua concurentă din casa ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” este absolventă de ASE, dar și a Școlii Populare de Artă.

Valentina, noua concurentă din casa ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” este absolventă de ASE, dar și a Școlii Populare de Artă.

De la 30 de ani este cântăreață de muzică populară și, pe lângă muzică, bucătăria este cea mai mare pasiune a sa. De gătit s-a apucat serios după nașterea fiului său, atunci când a decis să își schimbe stilul de viață.

Gătește zi de zi, tocmai pentru că apreciază mâncarea sănătoasă, proaspătă. Valentina spune că dragostea și pasiunea cu care gătește, dar și rapiditatea și folosirea multor mirodenii sunt punctele ei forte atunci când intră în bucătărie.

Cel mai mult îi place să prepare somon în crustă, brioșe și budinci. Visează să aibă propriul restaurant cu mâncăruri sănătoase, care să nu necesite un timp mare de preparare.

Nici în Iad nu există așa ceva! Uite ce ''surprize''îi așteaptă pe concurenții ''Hells's Kitchen-Iadul Bucătarilor'' să... Cei trei chefi au preluat bucătăria la inaugurarea restaurantului “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x