Antena Căutare

Toți bucătarii vorbesc despre el! Tu știi ce este Ghidul Michelin şi când a apărut?

Ghidul Michelin este un almanah publicat anual de compania producătoare de anvelope Michelin.

Ghidul Michelin este un almanah publicat anual de compania producătoare de anvelope Michelin. Ghidul Roșu Michelin este cel mai vechi și mai bune cunoscut ghid al hotelurilor și restaurantelor din Europa.

În paralel mai există Ghidul Verde pentru drumeții şi turism,Guide Voyageur Pratique (pentru călătorii independenți), Guide Gourmand (cu cele mai bune locații culinare), Guide Escapade (pentru ieșiri scurte) și Guide Coup de Coeur (hoteluri de calitate).


Prima ediţie a fost publicată în 1900 pentru a ajuta şoferii să-şi întreţină maşinile, să găsească cazare decentă şi să mănânce bine în timpul călătoriilor prin Franţa. Cuprindea adresele staţiilor de alimentare, mecanicii şi dealerii de anvelope, împreună cu preţurile locale pentru combustibil, anvelope şi reparaţii auto. A fost distribuit gratuit pâna în 1920. Într-un final, fraţii Michelin au început tarifeze ghidul.

În 1926 au început a fi introduse restaurante remarcabile.Din 1930, localurile sunt marcate cu o stea, două sau trei.Au început a fi publicate astfel de giduri pentru mai multe ţări din Europa.


Până în 2010, existau opt Ghiduri roşii pentru Franţa, Germania, Olanda, Belgia şi Luxemburg, Italia, Spania şi Portugalia, Elveţia, Marea Britanie şi Irlanda.

Ritualul vinului prezentat de Virgil Manescu, maestrul de ceremonii HK... Serios! Aceasta este mâncarea preferată a lui Chef Sorin Bontea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x