Antena Căutare

TREZIREA s-a dat cu PARAMEDICI! Uite ce SURPRIZĂ au avut concurenții!

Alarma se dă în casa concurenților, lăsându-I pe aceștia fără cuvinte. Paramedicii sosesc pentru a consulta concurenții. Treziți brusc din somn, aceștia nu au știut ce se întâmplă.

Alarma se dă în casa concurenților, lăsându-I pe aceștia fără cuvinte. Paramedicii sosesc pentru a consulta concurenții. Treziți brusc din somn, aceștia nu au știut ce se întâmplă.

Apoi, chef Florin Dumitrescu îi ia în primire pe candidați.

„Am avut niște bănuieli, dar se pare că nu am avut dreptate. Sunteți sănătoși, deci mai am de lucru. Nu aveți nicio scuză”, a spus acesta.

Chef le spune că de data aceasta, concurenții vor servi micul dejun abia după ce vor găti pentru echipa numeroasă de paramedici. De data aceasta, cele două echipe se vor ocupa nu doar de gătit, ci și de servit.

Astfel Mihaela și Gabriela au fost desemnate pentru servire în echipa roșie, iar echipa albastră i-a desemnat pe Valentin și pe Cătălin.


Un concurent vrea să plece din bucătăria ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”... Se lasă cu SÂNGE în Iadul Bucătarilor! O concurentă a chemat MEDICII!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x