Antena Căutare

Circul a ajuns la dormitoare! Tudor este pe cale să fie scos cu bodyguarzii din casă!

După ce a fost scos din bucătărie de Chef Scărlătescu pentru că nu reușească să scoată preparatele pentru service, Tudor și-a dat seama că își dorește să iasă din competiție

După ce a fost scos din bucătărie de Chef Scărlătescu pentru că nu reușească să scoată preparatele pentru service, Tudor și-a dat seama că își dorește să iasă din competiție.

Și-a făcut bagajul, s-a schimbat de tunica de bucătar și a început să fumeze tacticos trabuc în sufragerie. Trimiși pentru a-l rechema în service, colegii săi de echipă nu reușesc să-l determine să îi ajute să termine seara.

Pentru că pur și simplu nimeni nu se putea înțelege cu el, cei trei jurați au venit în persoană pentru a-i oferi variante. Cum Tudor își dorea să iasă din competiție, acesta a fost invitat să o facă prin bucătărie, în văzul invitaților, lucru refuzat de concurent.

"Ai trei variante la alegere: te duci în bucătărie, termini serviceul și vorbim la final; ori o iei prin mijlocul circului cu circ sau te dau afară cu bodyguarzii, tot cu circ!" îi explică Chef Florin.

Neavând încotro, Tudor este nevoit să îmbrace tunica și să se întoarcă în bucătărie, însă nu pentru mult timp. Ca într-un spectacol de circ, Chefii îl invită pe concurent, în văzul lumii, să părăsească competiția.

Acesta reușește să îi sfideze pe toți până în ultima clipă, aprinzându-și o țigară înainte de plecare, în restaurant.

Circul s-a mutat în Iadul bucătarilor! Concurenții trebuie să gătească pentru un animăluț SURPRIZĂ!... Nominalizările vin cu surprize noi! Încă un concurent părăsește competiția!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Iadul Bucătarilor nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iadul-bucatarilor/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttps://antenaplay.ro/iadul-bucatarilor.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x